Prijava

AVDICIJA.COM

Povezuje talente in producente.

Start Now

Talenti

Sodelujejo na snemanjih pred kamero. Te zanima?

Pridruži se nam

Producenti

Izbirajo talente za svoj projekt.

VEČ INFORMACIJ

Pridružite se nam na našem

FEJSBUKU 

 

Kje lahko sodeluješ

22.10.2018

Igranje

Za predstave iščemo amaterske igralce.

NADALJUJ >
22.10.2018

različne vloge in statisti za snemanje nadaljevanke SREDA

Za snemanje nadaljevanke Reka ljubezni, dne 24.10.  iščemo različne profile.  Prijavite se, če ustrezate iskanemu profilu pod vlogo in imate na omenjeni termin čas.

NADALJUJ >
22.10.2018

PONEDELJEK 29.10 / TA TEDEN z GODLERJEM 6. oddaja 8. sezona v PONEDELJEK

TA TEDEN z GODLERJEM 6. oddaja v 8. sezoni. Oddaja polna presenečenj... Pridite se zabavat in doživite pol ure smeha v PONEDELJEK 29.10. ob 14:45 na oddajo z Juretom Godlerjem.

NADALJUJ >
18.10.2018

Modeli za fotografiranje

Iščemo modele za fotografiranje za zdravilo

NADALJUJ >

Kako se imamo na snemanjih?

Živjo Janža,sem zelo vesel za pozitivne komentarje in upam, da bodo slike v redu. Tudi iz moje strani vse pohvale sodelujočim. Bilo mi je v veselje sodelovati z njimi. Pohvala pa tudi pristopu fotografinje saj je bilo delo z njo odlično in pa sproščeno.Lp Miha

miha

Dobro sodelovanje in korekten odnos punc iz Avdicije.com je bil tudi eden izmed razlogov, da sem se odločila, da sodelujem na Lepi sosedi 2011. Sam izbor, vse od prvih fotkanj, do polfinala, fotkanja na Voglu, prirav na finale ter seveda sam finalni izbor mi bodo ostali v lepem spominu, saj sem le-te trenutke preživela v fenomenalni družbi izjemnih deklet. Nad zmago sem pa seveda najbolj navdušena! (smeh)

teja

9.10.2016 Dragi prijatelji, Ljubimka, Janža in Matjaž - iskreno povedano ste odlična ekipa in seveda Velik hvala za vse dogodivščine v letih 2015 ,2016-……………………………….. Nova spletna stran avdicija.com ODLIČNA Boštjan

Boštjan

Novičke

Reference

LIDL

DORMEO

NLB Banka