Prijava

AVDICIJA.COM

Povezuje talente in producente.

Start Now

Talenti

Sodelujejo na snemanjih pred kamero. Te zanima?

Pridruži se nam

Producenti

Izbirajo talente za svoj projekt.

VEČ INFORMACIJ

Pridružite se nam na našem

FEJSBUKU 

 

Kje lahko sodeluješ

18.02.2019

Iščemo v več statistov

Za snemanje nadaljevanke Reka ljubezni, dne 20.2.2019 iščemo različne statiste.  Prijavite se, če ustrezate iskanemu profilu pod vlogo in imate na omenjeni termin čas.

NADALJUJ >
18.02.2019

Online avdicija za snemanje priljubljene TV serije

Za snemanje priljubljene TV serije iščemo različne profile.  Prijavite se, če ustrezate iskanemu profilu pod vlogo. Več v prijavi.

NADALJUJ >
18.02.2019

ON LINE casting za modela za fotografiranje SLO hotelske verige

Za fotgrafiranje iščemo moškega in žensko

NADALJUJ >
15.02.2019

Iščemo igralko za nadaljevanko

Za snemanje iščemo igralko, ki im a čas za snemanje v torek 19.2.2019.

NADALJUJ >

Kako se imamo na snemanjih?

Najljepsa hvala.Fotke so cool;).Lp,Emir,Elvira in baraba Daris;)

elvira

Snemanje, ki je bilo 4 dni, je bilo enkratno. Organizacija in potek dela je bilo profesionalno. Posebna pohvala je vama s Špelo, saj si boljšega obveščanja in organizacije nebi mogel zamisliti. Odlično smo bili obveščeni, za vsak dan posebej, za kar se najlepše zahvaljujem. Svoje delo odlično obvladata, hvala obema. Sodelovanje z avdicijo.com, je užitek. Želim vama še mnogo uspešnega dela. Božidar (2014) Pozdravljeni ! Danes, 29.decembra 2015, sva se z go Majdo – babico – slikala za za katalog Škode. Slikal nas je priznani fotograf g. Aleš Bravničar, potekalo pa je v Ljubljani. Rad bi se zahvalil ekipi avdicije, ki mi je omogočila to prijetno slikanje. Bilo je zelo prijetno, saj je go Bravničar res mojster fotografije. Posebna zahvala go Majdi – babici – ker je bilo slikanje z njo enkratno. Delo pri avdiciji mi je v veselje in me zelo sprosti. Želim si še veliko prijetnih trenutkov pri delu z avdicijo. Hvala vsem Božidar Škof

božidar

Delila bi še svojo izkušnjo z vašo agencijo, na agencijo Avdicija sem se prijavila brez kakršnihkoli pričakovanj, kar tako. Že začetno slikanje se mi je zdelo nekaj uauuu, počutila sem se kot neki hudi fotomodel, ker gospodična, ki me je slikala, je zeloooooo simpatična in te zna tako sprostiti, da se na koncu počutiš kot v domačem okolju. Potem so sledila vabila na avdicije, kar nisem mogla verjeti koliko jih je bilo. Potem pa tadam - prišla sem v ožji izbor za oglas Aquafresh in tadadadadam, izbrana sem bila! Snemanje je bilo enkratno, režiser preprost in prijateljski, vse tako domače, sproščeno, niti slutnje ni bilo od kake TV. Potem pa reklama na TV, kar nisem mogla verjeti, da sebe gledam na tej škatli. Zvezda! Potem pa prijatelji, znanci - sem te videl, si to res ti, kako lepa si,.... Celotna izkušnja je bila posebna. Za ponovit. Agencija dela s polno paro, vsakodnevno ažuriranje spletne strani, sms, obveščanje, pa ekipa je fantastična, zelooo prijazni ljudje. Še bom vaša!

laura

Novičke

Reference

Razlagalni video

DORMEO

Senke nad balkanom