Prijava

NAJ BO SNEMANJE VAŠ NOV HOBI, ŽELJA ALI IZZIV

Snemanje reklam, filmov, nadaljevank in fotografiranj še nikoli ni bilo tako enostavno in dosegljivo.
Čakanje na avdicijah je preteklost!

Na snemanjih z nami uživajo ljudje različnih poklicev inprofilov: upokojenci, zdravniki, prodajalke, odvetniki, otroci... Ne gre za poklic, izobrazbo ali status, ampak za uresničitev sanj in možnost, da si privoščite dogodivščino za celo življenje.

4782 +


RAZLIČNIH VLOGIC,
RAZLIČNIH MOŽNOSTI ZA
SNEMANJE, VSAKO LETO

3 MIN


JE POTREBNO VLOŽITI ZA
PRIJAVO NA SNEMANJE

20 LET


USTVARJAMO Z VAMI IN ZA VAS

82%


VSEH SE ODLOČI ZA SNEMANJE ZARADI DRUŽENJA, DVIG SAMOZAVESTI ALI ZASLUŽKA

KAKO JE NA SNEMANJU?

Marco

Bilo je čudovito, noro.. Hvala vam.

NEKAJ TRENUTNIH SNEMANJ

15.01.2021

Snemanje nadaljevanke Sekirca v med

Za soboto, 16. 1. 2021 iščemo več vlog in statistov za nadaljevanko. Režiser bo vlogi Stipetove ljubice in mimoidočega potrjeval na podlagi posnetkov, zato prijavi čimprej priožite tudi posnetek, kako vlogo odigrate, da ne boste zamudili - nekateri režiserji namreč izberejo že zelo hitro po objavi vlog.

NADALJUJ >
15.01.2021

Snemanje

Za snemanje iščemo več akterjev.

NADALJUJ >
14.01.2021

Snemanje nadaljevanke Sekirca v med

Za snemanje nadaljevanke Sekirca v med iščemo več statistov. Snemanje bo v petek, 15. 1. 2021.

NADALJUJ >
16.01.2021

Snemanje nadaljevanke Sekirca v med

Za nedeljo, 17. 1. 2021 iščemo več vlog in statistov za nadaljevanko. Režiser bo vlogo davčnega inšpektorja potrjeval na podlagi posnetkov, zato prijavi čimprej priožite tudi posnetek, kako vlogo odigrate, da ne boste zamudili - nekateri režiserji namreč izberejo že zelo hitro po objavi vlog.

NADALJUJ >
Shadu

Najprej bi se vam rad zahvalil ker ste mi omogočili igranje v nadaljevanki Usodno vino..Nadaljevanka mi je prinesla nekaj prepoznavnosti in punce me prosijo za fotografijo in podpis :)

Mira

Pozdravljeni, danes sem statirala za Reko ljubezni, prvič danes nasploh, in sem navdušena, eno tako doživetje ki te lahko kar zasvoji :) Samo to sem hotela sporočit, da mi je bilo super in veselim se že nadaljnjih snemanj :)

Ana

Pravkar opravila svoj prvi fotošuting... in kar pokam od navdušenja! Vse je potekalo gladko, z veliko smeha in dobre volje. Vzdušje na setu je bilo čudovito, ekipa pa še bolj. Vsekakor ena lepših izkušenj - takšna, ki te pogreje tudi v teh mrzlih zimskih dneh :-) Že komaj čakam naslednji izziv

BLOG

Vesna Ponorac se veseli novih snemanj


Poglejte si intervju z Vesno Ponorac, študentko, model in mlado amatersko igralko, ki je zaslovela v seriji Česnovi in Gorske sanje. Dinamična in ambiciozna Vesna študira ekonomijo, zase pravi, da je zelo radovedne narave in vedno pušča odprta vrata za nove izzive.

Svojo igralsko pot je začela pri 16 letih, ko se je opogumila in aktivirala na portalu Avdicija.com.

REFERENCE

Božični Tuš

Alpsko mleko

Senke nad balkanom