Prijava

AVDICIJA.COM

Povezuje talente in producente.

Start Now

Talenti

Sodelujejo na snemanjih pred kamero. Te zanima?

Pridruži se nam

Producenti

Izbirajo talente za svoj projekt.

VEČ INFORMACIJ

Pridružite se nam na našem

FEJSBUKU 

 

Kje lahko sodeluješ

25.04.2018

Nova nadaljevanka

Za senmanje nove nadaljevanke iščemo več različnih akterjev.

NADALJUJ >
25.04.2018

Fotografiranje za make up

Za fotografiranje za novo linijo make upa iščemo več deklet. Fotografiranje poteka v tujini.

NADALJUJ >
24.04.2018

TA TEDEN z GODLERJEM 6. oddaja 7. sezona

TA TEDEN z GODLERJEM prva 5. oddaja v 7. sezoni. Oddaja polna presenečenj... Pridite se zabavat in doživite pol ure smeha v PETEK 4.5. ob 14:45 na oddajo z Juretom Godlerjem.

NADALJUJ >
24.04.2018

Reklama BMW

Iščemo dečka ali deklico med 12 in 16 let za reklamo BMW

NADALJUJ >

Kako se imamo na snemanjih?

Moje izkušnje na Avdiciji zaenkrat še niso velike, razen to,da mi je uspelo priti v reklamo za Raiffeisen bank. V reklami igram dostavljača mesnih izdelkov. V tem primeru lepi gospodični prinesem veliko škatlo, v kateri se nahaja velika kost za njenega, hehe, majhnega psa. Na snemanju smo se imeli super, tudi cartering hrana je bil odlična. Ekipa iz video produkcije Perfo so bili 100% profesionalni in pozitivni.Bravo Grega in Jure in vsej ostali ekipi Perfo. ; ) Hvala vsem za dobre izkušnje in novi svet pozornosti. Upam, da bomo še sodelovali. Adijo Aleš

aleš

všeč mi je, da lahko delam različne stvari: kot fotomodel, manekenka, hostesa, snemam reklame… vedno je nekaj novega, vedno je fino!

alenka

Neja se je danes udeležila snemanja na POP TV, in moram vam povedati, da je bila zelo, zelo navdušena, in da ji ni bilo popolnoma nič žal, da je morala za en dan in eno noč zapustiti sošolke na taboru v Planici. To je bilo njeno prvo snemanje, sploh prvo delo pred kamerami, in že takoj se je pokazalo, da v tem izjemno uživa. Tudi celotna ekipa je bila odlična, vse je baje potekalo brez večjih problemov in težav. Upam, da ste tudi vi dobili podobne informacije in da se kaj kmalu spet slišimo. Hvala še enkrat za vse in lep pozdrav (tudi od Neje).

neja

Novičke

Reference

Medex

TUŠ

NLB Banka