Prijava

AVDICIJA.COM

Povezuje talente in producente.

Start Now

Talenti

Sodelujejo na snemanjih pred kamero. Te zanima?

Pridruži se nam

Producenti

Izbirajo talente za svoj projekt.

VEČ INFORMACIJ

Pridružite se nam na našem

FEJSBUKU 

 

Kje lahko sodeluješ

13.12.2018

Avdicija za snemanje TV oglasa

Za snermanje TV oglasa in fotografiranje iščemo več različnih profilov.

NADALJUJ >
13.12.2018

Casting za snemanje za trgovsko podjetje

Za snemanje iščemo mlade fante in dekleta. Snemanje bio v začetku januarja 2019.

 

NADALJUJ >
13.12.2018

On line avdicija za snemanje TV oglasa

Za snermanje TV oglasa in fotografiranje iščemo več različnih profilov.

NADALJUJ >
13.12.2018

Za snemanje oglasa iščemo upokojence

Za snemanje iščemo upokojence.

 

NADALJUJ >

Kako se imamo na snemanjih?

Ojla ! Kmalu mi poteče članstvo, seveda ga bom z veseljem podaljšala, kajti delo s tako čudovito ekipo kakršna je "avdicija.com" mi veliko pomeni. Dekleta bravo! Moji vtisi s snemanja "As ti tud not padu?!" so nepozabni. Bilo mi je v čast in veselje delati kot statist s takšnima zvezdama, kot sta Jurij in Lado. Bilo je ogromno smeha in zabave. Tudi spremljevalna ekipa je bila OK, za vse je bilo poskrbljeno, tako da verjamem, da smo se vsi dobo počutili. Želim si, da bi bila še večkrat deležna takega sproščenega in prešernega vzdušja, ki človeka navdaja z notranjo močjo in samozavestjo, ter bogati njegovo življenje. Pozdrav Slavi!

slavica

vega tv oglas
vedno sem si želel biti na sceni kakega filma kjer so se ljudje obmetavali s tortami in se oblizoval ob gledanju filmov "stan in olia" kjer so letele razne sladice po zraku. na tem snemanju sem to končno tudi doživel, vendar moram priznati, da ni bilo tako lepo kot sem pričakoval. do obmetavanja je prišlo šele ob 23h zvečer, mi pa smo bili v studiu že od 8h zjutraj. ker sem bil precej nestrpen, sem na skrivaj vsako uro sunil kakšno bananino pito. posledično sem jih bil ob finalnem dejanju krepko prenajeden. nasploh torte niso bile tako dobre kot so izgledale in na koncu so se vsi čudili zakaj se jaz še vedno bašem z njimi...vseeno pa je bilo zabavno gledati manekenke kako si z entuzijazmom mečejo živo rumene torte v obraz in se mažejo z njimi po telesih! nekako kot "mud wreestling" v rumenem blatu!

žito tv oglas
snemanje je bilo katko in sproščeno. zunaj je bila noč in močno je deževalo, mi pa smo morali ustvariti vzdušje idealnega zajtrka dveh zaljubljencev ob sončnem vzhodu. tudi tu sem se pošteno najedel vendar ne tort pač pa polnozrnatega kruha. kader, pri katerem me izbranka nahrani s koščkom kruha smo posneli pribljižno 30 krat. režiser me je neprestano spraševal če potrebujem pljuvalnik, jaz pa sem le zadovoljno žvečil in odkimaval, ker sem bil lačen kot vol. tudi kader s poljubom izbranke smo kar nekajkrat posneli. najbrž mi ni treba razlagati, da me tudi to ni prav nič motilo...sem pač prilagodljiv igralec!

jumbo plakat - nama
maskiranje je trajalo precej dolgo. s tokratno izbranko so naju namazali po celem telesu, ker sva na sliki napol gola vse pa mora izgledati perfektno. kar še vedno ni izgledalo perfektno so popravili z računalnikom! med drugim so mi izbrisali tatoo in narisali drugega - tudi prav! poza na kovinskem robu postelje ni bila prav nič ugodna, čeprav mogoče na sliki tako izgleda! vendar - vse za dobro fotko!!!

iztok

pozdravljena dekleta na avdicija.com! nisem si mislil, da bom pri svojih "rosnih" šestinpetdesetih letih oblečen v baletko. Res, da sem preko štirideset let dejaven v kulturi- teater, ampak nikoli še nisem bil v ženski obleki. no, vsaka stvar se zgodi enkrat prvič. veseli me, da je stilistka andreja uživala ob pogledu na tri postavne "baletke" in eno drobno baletnico. pa še en smešni dogodek s snemanja za francoski telekom s porezna. kot veste je bil v tej pisani druščini tudi mlad fant črne polti. ko smo se vrnili k avtobusu je neka ženska eni deklici dejala, da jo je sonce kar dobro opeklo, nakar se oglasi fant temne polti: "ja je dobro žgalo, poglejte kako je mene zažgalo". to je bilo smeha. lep pozdrav, peter rudl

peter

Novičke

Reference

Razlagalni video

DORMEO

Senke nad balkanom