Prijava

AVDICIJA.COM

Povezuje talente in producente.

Start Now

Talenti

Sodelujejo na snemanjih pred kamero. Te zanima?

Pridruži se nam

Producenti

Izbirajo talente za svoj projekt.

VEČ INFORMACIJ

Pridružite se nam na našem

FEJSBUKU 

 

Kje lahko sodeluješ

17.01.2019

On line avdicija za fotografiranje in snemanje

Za fotografiranje in video za spletno trgovino iščemo več modelov.

 

NADALJUJ >
17.01.2019

On line avdicija za kratki film

Če potrebujete izkušnje in vas veseli igranje iščemo veliko statistov. Več si lahko preberete v prijavi.

NADALJUJ >
15.01.2019

Snemanje nadaljevanke

Za snemanje nadaljevanke, dne 19.1. iščemo različne profile.  Prijavite se, če ustrezate iskanemu profilu pod vlogo in imate na omenjeni termin čas.

NADALJUJ >
14.01.2019

ON line avdicija za avtomobilsko znamko

Za snemanje oglasa v tujini iščemo košarkaše. Snemanje v februarju.

NADALJUJ >

Kako se imamo na snemanjih?

Zelo sem bil vesel, ko sem dobil ponudbo za snemanje oglasa in seveda sem jo z veseljem sprejel, saj izredno rad nastopam. Na snemanju sem užival, bila je lepa izkušnja, spoznal sem veliko zanimivih ljudi. Upam, da še kdaj kaj takega ponovim. Aleš Bavdek

aleš

vedno sem si želela spoznavati nove ljudi, pridobiti izkušnje in doživeti nove dogodivščine. vse to sem doživela tudi s pomočjo avdicije.com. snemala sem videospot, sodelovala na otvoritvah raznih trgovin in centrov, se sprehajala po modni pisti in bila tudi playboyeva zajčica na njihovem beech partyu. in še bi lahko naštevala. najbolj pa mi je ostalo v spominu delo za revijo frka. tam sem spoznala petra, ki je bil naš "šef". po njem bi se res lahko zgledovali vsi delodajalci. to delo mi je bilo najbolj všeč prav zaradi čudovitega tima s katerim sem delala (frka tim). takrat sem doživela tudi to izkušnjo, da sem morala na odru ogovoriti obiskovalce. trema je bila res ogromna, a če te spodbuja šef, zmoreš vse. to je eden od utrinkov, ki sem jih doživela s pomočjo avdicije.com. povsod v življenju nas spremljajo dobre in slabe izkušnje. vedeti moramo le to, da se tudi iz slabih stvari nekaj naučimo in morda nam prav taka izkušnja nekoč v življenju pride prav.

andreja

spoštovani, v studiu asrkadena smo novembra snameli tv oglas za posteljnino vitapur. lahko bi rekla, da je bilo to snemanje eno od najprijetnejših do sedaj, saj je bilo ležanje v postelji z vrhunsko kvaliteto odeje, vzglavnika in posteljnine pravi užitek. celotna snemalna ekipa je bila super, všeč mi je bilo tudi to, da so nas pohvalili, če so bili z našim delom zadovoljni. lepo pozdravljeni, branka m.

branka

Novičke

Reference

Razlagalni video

DORMEO

Senke nad balkanom