Prijava

AVDICIJA.COM

Povezuje talente in producente.

Start Now

Talenti

Sodelujejo na snemanjih pred kamero. Te zanima?

Pridruži se nam

Producenti

Izbirajo talente za svoj projekt.

VEČ INFORMACIJ

Pridružite se nam na našem

FEJSBUKU 

 

Kje lahko sodeluješ

21.09.2018

Delo na morju

Več infomacij z logiranjem.

NADALJUJ >
21.09.2018

Snemanje in fotografiranje

Gre za večdnevno snemanje in fotografiranje.

NADALJUJ >
20.09.2018

Modeli za katalog obutve Indija

Iščemo modele za fotkanje kataloga za obutev za Indijsko tržišče

NADALJUJ >
18.09.2018

Iščemo žensko vlogo in statiste

Za snemanje čez vikend iščemo več statistov žensko vlogo s tekstom.

NADALJUJ >

Kako se imamo na snemanjih?

Zdravo, moram povedati, da sem si letošnje poletje pridobila novo izkušnjo z vami. Povablejna sem bila v sodelovanje za miss mivke 08. Moram povedati, da nisem točno vedela v kaj se spuščam saj takih izkušenj prej nisem imela. Sem pa bila takoj zato, da se udeležim in bilo je super. Spoznala sem veliko novih ljudi, sotekmovalk,... Zelo bi bila vesela če bi lahko bila še naprej članica agencije in si z vami pridobilvala še veliko novih izkušenj. Lep pozdrav, Ana Marina Palčnik

ana marina

Ker se mi izteka članstvo pri avdicija.com..sem se odločila napisati mojo izkušnjo z Vami. Dobila sem veliko izkušenj, prvo z tekmovanjem na miss mivke, kjer sem postala tudi prva spremljevalka. Dobila sem tudi veliko ponudb za različne kastinge itd. katerih sem se poskušala čimveč udeležiti. Preko "bratca" Avdicije, kot ga poimenujejo sami - WWW.MOJSPOT.COM sem tekmovala tudi na natečaju za topmodel kjer sem kot zmagovalka prejela brezplačno slikanje za book. Tako, da se tovrstne udeležbe res izplačajo. Zato priporočam, da se prijavite na čim več zadev preko avdicije, ki vas zanimajo..tako boste dobili tudi več priložnosti, ki jih na avdiciji seveda nikoli ne manjka. Trenutno tekmujem tudi na tekmovanju za Lepo sosedo na katerem za nas lepo skrbijo punce iz avdicije, ki so vedno prijazne in profesionalne. Lepotna tekmovanje preko avdicije so čisto drugačna od drugih, sproščena in polna dobrih, pozitivnih izkušenj. Leto z Vami je bilo prijetno in zanimivo. Upam,da bo tako tudi v prihodnje. Lp, Tanja ____________________________________________________________________ Pozdravljeni! Ker se mi spet izteka moje članstvo pri vas, bi rada napisala še moje mnenje, oz. moje izkušnje z vami:) Bilo je super, dobila sem nekaj novih idej, na novo začrtanih ciljev, izkušenj in še marsikaj:) Punce na avdiciji ste me vedno pozitivno presenetile, saj ste bile vedno prijazne, profesionalne in pozitivne. Veliko poslovnih in drugačnih uspehov vam želim še naprej in mislim, da bojo moji uspehi povezani tudi z vami saj sem se veliko naučila tudi od vas. Hvala in lp, Tanja V.

tanja

snemanje internetnega oglasa za zavarovalnico: ...bilo je čudovito.namesto ob 18:00 smo prišli gangsterji ob 21:00 uri.dobili smo no limit zajesti in piti.sendviči,pijača ,sladkarije.okoli 1.ure zjutraj pa čudovit golaž z mesom ter juho.pred tem in med tem so snemali lepo oblečeno gospodično,njen prihod v lokal in postrežbo kelnarja tej dami.okoli 2.ure zjutraj pa smo prišli mi gangsterji na vrsto. bilo je čudovito in uspešno.razen enega bledega je malo zvilo zaradi cigar.če bi želel bi lahko odklonil.tako sem imel čast spoznati in se pogovoriti z gorčijem in alešem s kmetije.bili smo čudovita družba.z malo ponavljanji.mislim,da je bil režiser jure.bil je zelo korekten in prijazen.zelo smo se ujeli.v naše igranje se je tako vživel in bil zadovoljen da bi kar podalšal snemanje.bledolični gangster je odšel kako uro prej.dekle še pred njim, mi štirje pa smo snemali do sedeme ure,torej eno uro dlje od dogovora.zanimiv ja bil kelnar,saj je imel več vlog.to je bilo moje krstno snemanje in sem na koncu zadnjih dveh kadrov kar zavriskal od veselja.uspešno smo zakjučili, si zaploskali in se poslovili.to je bila zame nova lepa izkušnja in dokaz če je volja,želja je tudi pot.nič ni nemogočega.z vsem elanom čakam na novo ponudbo.hvala tudi agenciji in v njej zaposlenim za ponudbo in zaupanje. p.s.dobrodošle so in bodo tudi kritike od organizatorja,saj tako bomo naslednjič še boljši. vaš sodelavec, statist in igralec ALEŠ ZIDAR snemanje tv OGLASA za TRGOVSKO PODJETJE: zelo zadovoljen ,s snemanjem reklame v vodicah .kako vžigam,kosilnico,se strga vrvica in vname kosilnica.kljub toplemu vremenu,je bilo snemanje,živahno, lepo ter v sproščenem vzdušju.bilo je tudi veliko smeha.tako na samem snemanju,kot sedaj doma ,ko se gledam v reklami.tudi gasba je primerna(lesena dva)prepoznaven sem tudi naterenu,kjer nosim pošto.res fenomenalen občutek.

Aleš

Novičke

Reference

LIDL

TUŠ

NLB Banka