Prijava

IŠČETE VLOGE ZASE V OGLASIH, FILMIH, ODDAJAH? SE ŽELITE VIDETI NA TELEVIZIJI?

Prišli ste na pravi naslov. S tem, ko izpolnite prijavnico – ste že na pol poti do vaših ambicij!

Na podlagi 20 letnih izkušenj s castingom- smo za vas ustvarili platformo, ki vam omogoča, da sami (od doma) kreirate vašo kariero na področju filma, oglasov, nadaljevank, oddaj, modelinga... 365 dni na leto, 24/7

Pomagamo vam, da uresničite vaše želje. Veselimo se sodelovanja s profesionalnimi igralci, amaterskimi igralci, modeli, in začetniki na tem področju.

Z našim znanjem in 20 letnimi izkušnjami - vam omogočamo delo po sistemu "direktnega bookinga".

Direktni booking pomeni, da vam lahko omogočimo snemanja na podlagi profesionalno izdelanega profila in pogovora o vaših željah, talentu in časovni razpoložljivosti. Vse to vam uredimo- že pri prvem obisku pri nas.

Preskočite čakalne vrste na avdicijah in prihranite vaš čas. Sami izbirate kaj bo vaš naslednji podvig.

Ste pripravljeni ?

Izpolnite prijavnico in začnite vašo aktivno pot na tem področju.

Prijavnica nad 16 let

za vse, ki ste stari nad 16 let

Prijavnica do 16 let

za prijavo vašega otroka do 16 let

Veselimo se, da vas bolje spoznamo, vam podamo informacije za čim boljšo pozicijo, uredimo profesionalne fotografije in video, ki vas predstavlja na vaši poti do vlog.

Zagotavljamo vam zasebnost in možnost uveljavitve na željenem področju.

Kako se imamo na snemanjih?

avdicija.com je pravi naslov za vse tiste, ki si želijo postati modeli, fotomodeli, igralci ter ne vedo na koga se obrniti. iskreno vam jo priporočam, saj je zares super!!!

petra

______________ Glede na to, da sem pred leti že nastopil v reklamnem TV oglasu za NKBM, se mi je zdela zanimiva ideja, da se spet malo "ponudim" za tovrstne aplikacije za različne naročnike in "dan odprtih vrat" agencije Avdicija.com se mi je zdel prava priložnost, da spoznam, kako stvar deluje "od znotraj". Naletel sem na izredno profesionalno ekipo, ki poleg tega, da ponuja moje usluge, tudi izredno dobro koordinira med naročniki in nami kot akterji, svetuje in je v vsakem primeru na voljo. V kratkem času sem pri agenciji Avdicija.com prejel na stotine ponudb za nastope v različnih reklamnih akcijah za razne vloge, kot publika v TV oddajah, kot statist pri različnih snemanjih. Seveda se vseh žal nisem mogel udeležiti, saj zaradi številnih nastopov nisem uspel vedno prilagoditi urnikov naročnikom. Med drugim sem sodeloval kot glavni igralec pri poletnem oglasu za MOBITEL (motorist) ter pri fotografiranju za poslovno kartico MERCATOR PIKA. Prednost pri agenciji Avdicija.com je tudi ta, da vloge lahko tudi izbiraš ter da nekje "končno potrebujejo koga nad 35 let"... Mislim, da bi kot ženska lahko uspel še bolje, a žal... Hvala še vsem, ki ste me že najeli, jaz pravkar podaljšujem svoje članstvo in upam, da bom v kratkem zaigral še kot "živa izložba" za kakšno zanimivo trgovino ter mogoče kot glas pri kateri od slovenskih sinhronizacij znanih filmov ali risank, kot je bila na primer Madagaskar. DJ LOVRO, Lovro M.

lovro

Pise vam zdaj ze bivsa clanica. Vceraj mi je namrec poteklo polletno clanstvo, a upam, da se vam se kdaj pridruzim. Trenutno me sluzba prevec "okupira" in mi stalno primankuje casa za stvari, ki bi jih se zelela ali morala poceti. Ampak saj danes verjetno ze vsi tako mislimo. Za sodelovanje z vami pa bi res rabila vec casa, saj mi je le nekaj izkusenj z vami vzpodbudilo radovednost po delu s katerim se ukvarjate. Rada bi se vam zahvalila za vse, kar ste v tem obdobju storile za mene. Bilo mi je v zadovoljstvo in veselje se druziti z vami. Rada bi poudarila, da mi je bilo vedno prijetno kontaktirati s katerokoli od vas. Prav vse ste zelo prijetne in prijazne. Vedno sem se rada oglasila pri vas in imela obcutek, da sem nekdo z imenom in ne le ena od stevilk iz vase baze modelov. Ceprav sem v tem obdobju sodelovala le pri snemanju oglasa za Obi, mi bo ta izkusnja ostala v zelo lepem spominu. Vecno se jo bom spominjala. Upam pa, da bodo tudi prijateljstva, ki sem jih sklenila z nekaj zanimivimi ljudmi, ostala vecna. Prav zanimivo, prijetno in poucno pa je bilo tudi modno fotografiranje. Neza Kavsek je ustvarila nekaj fotografij, ki jih bom verjetno rada (ali vedno rajsi) pogledala. Koncno sem bila zadovoljna z nekaterimi svojimi fotografijami, naucila pa sem se tudi nekaj malega o obnasanju pred fotoaparatom. Se enkrat hvala Nezi. Ob koncu mojega pisma pa vse skupaj prejmite moje iskrene zelje, da bi ostale taksne kot ste zdaj, da bi dozivele se veliko prijetnih trenutkov pri vasem delu in tudi sicer. Prav lepo vas pozdravljam in upam, da se nase poti kmalu spet srecajo, Andreja Polajnar

andreja