Prijava

IŠČETE VLOGE ZASE V OGLASIH, FILMIH, ODDAJAH? SE ŽELITE VIDETI NA TELEVIZIJI?

Prišli ste na pravi naslov. S tem, ko izpolnite prijavnico – ste že na pol poti do vaših ambicij!

Na podlagi 20 letnih izkušenj s castingom- smo za vas ustvarili platformo, ki vam omogoča, da sami (od doma) kreirate vašo kariero na področju filma, oglasov, nadaljevank, oddaj, modelinga... 365 dni na leto, 24/7

Pomagamo vam, da uresničite vaše želje. Veselimo se sodelovanja s profesionalnimi igralci, amaterskimi igralci, modeli, in začetniki na tem področju.

Z našim znanjem in 20 letnimi izkušnjami - vam omogočamo delo po sistemu "direktnega bookinga".

Direktni booking pomeni, da vam lahko omogočimo snemanja na podlagi profesionalno izdelanega profila in pogovora o vaših željah, talentu in časovni razpoložljivosti. Vse to vam uredimo- že pri prvem obisku pri nas.

Preskočite čakalne vrste na avdicijah in prihranite vaš čas. Sami izbirate kaj bo vaš naslednji podvig.

Ste pripravljeni ?

Izpolnite prijavnico in začnite vašo aktivno pot na tem področju.

Prijavnica nad 16 let

za vse, ki ste stari nad 16 let

Prijavnica do 16 let

za prijavo vašega otroka do 16 let

Veselimo se, da vas bolje spoznamo, vam podamo informacije za čim boljšo pozicijo, uredimo profesionalne fotografije in video, ki vas predstavlja na vaši poti do vlog.

Zagotavljamo vam zasebnost in možnost uveljavitve na željenem področju.

Kako se imamo na snemanjih?

12.1.2016 Matjaž, pozdravljeni, bonjour! Najlepša hvala za poslano, zlasti za slike! Si jih bom že jutri zloadala! Hvala tudi za prijeten in prijazen sprejem v sredo in za priložnost za statiranje v Usodnem vinu (petek)! Se že veselim priložnosti v bodoče! :) Pozdrav s Primorske!Monika 22.4.2016 Pohvale Matjažu in ostalim članom ekipe za odlično organizacijo na snemanju oglasa za Nizozemsko. V veliko veselje mi je bilo, da sem bila deležna sodelovanja na tako zanimivem projektu, pri čemer sem imela možnost spoznati skupino čudovitih ljudi, med drugim tudi snemalno ekipo iz tujine. Čeprav je snemanje potekalo skoraj cel dan, smo si ves čas tekom dneva lahko postregli s prigrizki in pijačo, pa tudi za zajtrk in kosilo je bilo poskrbljeno. Zares velika pohvala za profesionalnost in odgovornost! :) Veselim se projektov in sodelovanja z vami v bodoče!

monika

na snemanju je bilo res super, sicer smo bili malce premraženi a smo se kljub temu imeli super. Hvala! Anja Klemenčič

anja

Bil sem presrečen, ko sem dobil v filmu manjšo vlogo. Sedaj se že lahko pohvalim z nekaj igralskimi izkušnjami. Tudi, ko s posnetki nisem najbolj zadovoljen, se hitro potolažim, saj se spomnim kakšne znane osebe in njegovih prvih posnetkov. Moj idol je Mick Jager. Moja želja je,da bi bil sposoben kot on, iti na modno pisto ali zaigrati v kakšnem filmu kadarkoli, ne glede na leta.

kalman