Prijava

IŠČETE VLOGE ZASE V OGLASIH, FILMIH, ODDAJAH? SE ŽELITE VIDETI NA TELEVIZIJI?

Prišli ste na pravi naslov. S tem, ko izpolnite prijavnico – ste že na pol poti do vaših ambicij!

Na podlagi 20 letnih izkušenj s castingom- smo za vas ustvarili platformo, ki vam omogoča, da sami (od doma) kreirate vašo kariero na področju filma, oglasov, nadaljevank, oddaj, modelinga... 365 dni na leto, 24/7

Pomagamo vam, da uresničite vaše želje. Veselimo se sodelovanja s profesionalnimi igralci, amaterskimi igralci, modeli, in začetniki na tem področju.

Z našim znanjem in 20 letnimi izkušnjami - vam omogočamo delo po sistemu "direktnega bookinga".

Direktni booking pomeni, da vam lahko omogočimo snemanja na podlagi profesionalno izdelanega profila in pogovora o vaših željah, talentu in časovni razpoložljivosti. Vse to vam uredimo- že pri prvem obisku pri nas.

Preskočite čakalne vrste na avdicijah in prihranite vaš čas. Sami izbirate kaj bo vaš naslednji podvig.

Ste pripravljeni ?

Izpolnite prijavnico in začnite vašo aktivno pot na tem področju.

Prijavnica nad 16 let

za vse, ki ste stari nad 16 let

Prijavnica do 16 let

za prijavo vašega otroka do 16 let

Veselimo se, da vas bolje spoznamo, vam podamo informacije za čim boljšo pozicijo, uredimo profesionalne fotografije in video, ki vas predstavlja na vaši poti do vlog.

Zagotavljamo vam zasebnost in možnost uveljavitve na željenem področju.

Kako se imamo na snemanjih?

______________ Glede na to, da sem pred leti že nastopil v reklamnem TV oglasu za NKBM, se mi je zdela zanimiva ideja, da se spet malo "ponudim" za tovrstne aplikacije za različne naročnike in "dan odprtih vrat" agencije Avdicija.com se mi je zdel prava priložnost, da spoznam, kako stvar deluje "od znotraj". Naletel sem na izredno profesionalno ekipo, ki poleg tega, da ponuja moje usluge, tudi izredno dobro koordinira med naročniki in nami kot akterji, svetuje in je v vsakem primeru na voljo. V kratkem času sem pri agenciji Avdicija.com prejel na stotine ponudb za nastope v različnih reklamnih akcijah za razne vloge, kot publika v TV oddajah, kot statist pri različnih snemanjih. Seveda se vseh žal nisem mogel udeležiti, saj zaradi številnih nastopov nisem uspel vedno prilagoditi urnikov naročnikom. Med drugim sem sodeloval kot glavni igralec pri poletnem oglasu za MOBITEL (motorist) ter pri fotografiranju za poslovno kartico MERCATOR PIKA. Prednost pri agenciji Avdicija.com je tudi ta, da vloge lahko tudi izbiraš ter da nekje "končno potrebujejo koga nad 35 let"... Mislim, da bi kot ženska lahko uspel še bolje, a žal... Hvala še vsem, ki ste me že najeli, jaz pravkar podaljšujem svoje članstvo in upam, da bom v kratkem zaigral še kot "živa izložba" za kakšno zanimivo trgovino ter mogoče kot glas pri kateri od slovenskih sinhronizacij znanih filmov ali risank, kot je bila na primer Madagaskar. DJ LOVRO, Lovro M.

lovro

Pol leta sem vclanjenav vašo modno agencijo. Spoznala sem veliko ljudi, še posebno pri hribarju in na raznih castingih. Vedno smo se imeli fajn in lahko povem, da je bila moja včlanitev odlična poteza.

jana

Pozdravljeni,sem navdušena nad fotografijami in mi res ni žal, da sem se odločila postati VIP članica. Če je le možno, bi edino prosila, če lahko zamenjate naslovno fotografijo (tista, ki se prva vidi v bazi- z dvignjenima rokama). Pripenjam dve fotografiji od katerih bi želela, da ena zamenja naslovno fotografijo. Čisto razumem, če ni možno. Hvala za razumevanje. Lep dan in se vidimo

blažka