Prijava

IŠČETE VLOGE ZASE V OGLASIH, FILMIH, ODDAJAH? SE ŽELITE VIDETI NA TELEVIZIJI?

Prišli ste na pravi naslov. S tem, ko izpolnite prijavnico – ste že na pol poti do vaših ambicij!

Na podlagi 20 letnih izkušenj s castingom- smo za vas ustvarili platformo, ki vam omogoča, da sami (od doma) kreirate vašo kariero na področju filma, oglasov, nadaljevank, oddaj, modelinga... 365 dni na leto, 24/7

Pomagamo vam, da uresničite vaše želje. Veselimo se sodelovanja s profesionalnimi igralci, amaterskimi igralci, modeli, in začetniki na tem področju.

Z našim znanjem in 20 letnimi izkušnjami - vam omogočamo delo po sistemu "direktnega bookinga".

Direktni booking pomeni, da vam lahko omogočimo snemanja na podlagi profesionalno izdelanega profila in pogovora o vaših željah, talentu in časovni razpoložljivosti. Vse to vam uredimo- že pri prvem obisku pri nas.

Preskočite čakalne vrste na avdicijah in prihranite vaš čas. Sami izbirate kaj bo vaš naslednji podvig.

Ste pripravljeni ?

Izpolnite prijavnico in začnite vašo aktivno pot na tem področju.

Prijavnica nad 16 let

za vse, ki ste stari nad 16 let

Prijavnica do 16 let

za prijavo vašega otroka do 16 let

Veselimo se, da vas bolje spoznamo, vam podamo informacije za čim boljšo pozicijo, uredimo profesionalne fotografije in video, ki vas predstavlja na vaši poti do vlog.

Zagotavljamo vam zasebnost in možnost uveljavitve na željenem področju.

Kako se imamo na snemanjih?

o avdiciji.com imam zelo dobro mnenje, zdi se mi full fajn ker izvem za vse avdicije ki se dogajajo, lahko se jih udeležiš..pač vidiš kako to poteka.. spoznaš lahko veliko novih ljudi…, ki so zelo prijazni… vse je tako nekako sproščeno... skratka meni se zdi super in upam, da bo tudi še naprej tako, pa bo full fajn!!

nuša

"Bilo je super, ker so bili vsi prijazni. Snemanje je bilo zelo zanimivo, najprej sem šla v masko in potem v garderobo, potem pa sem videla, kaj delajo režiser in igralci. Režiser pove, kaj moraš delati, in potem rečejo akcija in vsi igramo. Naredili so veliko posnetkov, ker so nas snemali od daleč in od blizu. Igrala sem še z dvema punčkama. Ko smo čakale na snemanje, smo se igrale. Tam je bilo veliko starinskih avtov in tudi dresiran pes. Najbolj mi je bilo všeč, ker so nas zelo pohvalili. Ko bo prišel film v kino, ga bom šla gledat z mamico in očijem." Lucija

lucija kristina

kmalu bo minilo eno leto mojega članstva pri klubu avdicija. v tem letu smo dosti sodelovali in moram priznati, da je bilo vsako delo posebej profesionalno izpeljano. ekipa je bila zmeraj sestavljena iz prijetnih ljudi, ki so bili marljivi, simpaticni, prilagodljivi in hkrati izredno zabavni, tako da so stvari vedno šle po načrtih. snemanja, fotografiranja, revije, .... vse mi je ostalo v lepem, prijetnem spominu. spoznala sem kopico novih ljudi, katerih sem vesela kadarkoli se srecamo in si zelim, da bi z njimi lahko se kdaj sodelovala. skratka, pozitivna energija, delovni duh in sprosceno, prijateljsko ozračje druži ljudi, ki delajo preko kluba avdicija.

zoja