Prijava

IŠČETE VLOGE ZASE V OGLASIH, FILMIH, ODDAJAH? SE ŽELITE VIDETI NA TELEVIZIJI?

Prišli ste na pravi naslov. S tem, ko izpolnite prijavnico – ste že na pol poti do vaših ambicij!

Na podlagi 20 letnih izkušenj s castingom- smo za vas ustvarili platformo, ki vam omogoča, da sami (od doma) kreirate vašo kariero na področju filma, oglasov, nadaljevank, oddaj, modelinga... 365 dni na leto, 24/7

Pomagamo vam, da uresničite vaše želje. Veselimo se sodelovanja s profesionalnimi igralci, amaterskimi igralci, modeli, in začetniki na tem področju.

Z našim znanjem in 20 letnimi izkušnjami - vam omogočamo delo po sistemu "direktnega bookinga".

Direktni booking pomeni, da vam lahko omogočimo snemanja na podlagi profesionalno izdelanega profila in pogovora o vaših željah, talentu in časovni razpoložljivosti. Vse to vam uredimo- že pri prvem obisku pri nas.

Preskočite čakalne vrste na avdicijah in prihranite vaš čas. Sami izbirate kaj bo vaš naslednji podvig.

Ste pripravljeni ?

Izpolnite prijavnico in začnite vašo aktivno pot na tem področju.

Prijavnica nad 16 let

za vse, ki ste stari nad 16 let

Prijavnica do 16 let

za prijavo vašega otroka do 16 let

Veselimo se, da vas bolje spoznamo, vam podamo informacije za čim boljšo pozicijo, uredimo profesionalne fotografije in video, ki vas predstavlja na vaši poti do vlog.

Zagotavljamo vam zasebnost in možnost uveljavitve na željenem področju.

Kako se imamo na snemanjih?

Pozdravljeni! Fotografije z včerajšnje avdicije sem prejela. Super so :) Moram vam povedati, da sem z vami preživela čudovit dan, spoznala super ekipo, vsekakor pa je bila to zame zelo zanimiva izkušnja. Še enkrat bi se zahvalila za vse in upam da se kmalu spet srečamo. :)

špela

z delovanjem kluba avdicija.com sem zadovoljna, vsem pa sporočam, da naj redno pregledujejo internetno stran in sledijo avdicijam.

lena

9.10.2016 Dragi prijatelji, Ljubimka, Janža in Matjaž - iskreno povedano ste odlična ekipa in seveda Velik hvala za vse dogodivščine v letih 2015 ,2016-……………………………….. Nova spletna stran avdicija.com ODLIČNA Boštjan

boštjan