Prijava

IŠČETE VLOGE ZASE V OGLASIH, FILMIH, ODDAJAH? SE ŽELITE VIDETI NA TELEVIZIJI?

Prišli ste na pravi naslov. S tem, ko izpolnite prijavnico – ste že na pol poti do vaših ambicij!

Na podlagi 20 letnih izkušenj s castingom- smo za vas ustvarili platformo, ki vam omogoča, da sami (od doma) kreirate vašo kariero na področju filma, oglasov, nadaljevank, oddaj, modelinga... 365 dni na leto, 24/7

Pomagamo vam, da uresničite vaše želje. Veselimo se sodelovanja s profesionalnimi igralci, amaterskimi igralci, modeli, in začetniki na tem področju.

Z našim znanjem in 20 letnimi izkušnjami - vam omogočamo delo po sistemu "direktnega bookinga".

Direktni booking pomeni, da vam lahko omogočimo snemanja na podlagi profesionalno izdelanega profila in pogovora o vaših željah, talentu in časovni razpoložljivosti. Vse to vam uredimo- že pri prvem obisku pri nas.

Preskočite čakalne vrste na avdicijah in prihranite vaš čas. Sami izbirate kaj bo vaš naslednji podvig.

Ste pripravljeni ?

Izpolnite prijavnico in začnite vašo aktivno pot na tem področju.

Prijavnica nad 16 let

za vse, ki ste stari nad 16 let

Prijavnica do 16 let

za prijavo vašega otroka do 16 let

Veselimo se, da vas bolje spoznamo, vam podamo informacije za čim boljšo pozicijo, uredimo profesionalne fotografije in video, ki vas predstavlja na vaši poti do vlog.

Zagotavljamo vam zasebnost in možnost uveljavitve na željenem področju.

Kako se imamo na snemanjih?

vega tv oglas
vedno sem si želel biti na sceni kakega filma kjer so se ljudje obmetavali s tortami in se oblizoval ob gledanju filmov "stan in olia" kjer so letele razne sladice po zraku. na tem snemanju sem to končno tudi doživel, vendar moram priznati, da ni bilo tako lepo kot sem pričakoval. do obmetavanja je prišlo šele ob 23h zvečer, mi pa smo bili v studiu že od 8h zjutraj. ker sem bil precej nestrpen, sem na skrivaj vsako uro sunil kakšno bananino pito. posledično sem jih bil ob finalnem dejanju krepko prenajeden. nasploh torte niso bile tako dobre kot so izgledale in na koncu so se vsi čudili zakaj se jaz še vedno bašem z njimi...vseeno pa je bilo zabavno gledati manekenke kako si z entuzijazmom mečejo živo rumene torte v obraz in se mažejo z njimi po telesih! nekako kot "mud wreestling" v rumenem blatu!

žito tv oglas
snemanje je bilo katko in sproščeno. zunaj je bila noč in močno je deževalo, mi pa smo morali ustvariti vzdušje idealnega zajtrka dveh zaljubljencev ob sončnem vzhodu. tudi tu sem se pošteno najedel vendar ne tort pač pa polnozrnatega kruha. kader, pri katerem me izbranka nahrani s koščkom kruha smo posneli pribljižno 30 krat. režiser me je neprestano spraševal če potrebujem pljuvalnik, jaz pa sem le zadovoljno žvečil in odkimaval, ker sem bil lačen kot vol. tudi kader s poljubom izbranke smo kar nekajkrat posneli. najbrž mi ni treba razlagati, da me tudi to ni prav nič motilo...sem pač prilagodljiv igralec!

jumbo plakat - nama
maskiranje je trajalo precej dolgo. s tokratno izbranko so naju namazali po celem telesu, ker sva na sliki napol gola vse pa mora izgledati perfektno. kar še vedno ni izgledalo perfektno so popravili z računalnikom! med drugim so mi izbrisali tatoo in narisali drugega - tudi prav! poza na kovinskem robu postelje ni bila prav nič ugodna, čeprav mogoče na sliki tako izgleda! vendar - vse za dobro fotko!!!

iztok

z avdicijo sem dobila že veliko možnosti, da se v sloveniji pokažem kot model. delala sem že za smrkljo, orbito, evo, pa tudi modne revije niso izjema. lahko delaš tisto, kar te veseli, kar je velika prednost!

petra

______________ Glede na to, da sem pred leti že nastopil v reklamnem TV oglasu za NKBM, se mi je zdela zanimiva ideja, da se spet malo "ponudim" za tovrstne aplikacije za različne naročnike in "dan odprtih vrat" agencije Avdicija.com se mi je zdel prava priložnost, da spoznam, kako stvar deluje "od znotraj". Naletel sem na izredno profesionalno ekipo, ki poleg tega, da ponuja moje usluge, tudi izredno dobro koordinira med naročniki in nami kot akterji, svetuje in je v vsakem primeru na voljo. V kratkem času sem pri agenciji Avdicija.com prejel na stotine ponudb za nastope v različnih reklamnih akcijah za razne vloge, kot publika v TV oddajah, kot statist pri različnih snemanjih. Seveda se vseh žal nisem mogel udeležiti, saj zaradi številnih nastopov nisem uspel vedno prilagoditi urnikov naročnikom. Med drugim sem sodeloval kot glavni igralec pri poletnem oglasu za MOBITEL (motorist) ter pri fotografiranju za poslovno kartico MERCATOR PIKA. Prednost pri agenciji Avdicija.com je tudi ta, da vloge lahko tudi izbiraš ter da nekje "končno potrebujejo koga nad 35 let"... Mislim, da bi kot ženska lahko uspel še bolje, a žal... Hvala še vsem, ki ste me že najeli, jaz pravkar podaljšujem svoje članstvo in upam, da bom v kratkem zaigral še kot "živa izložba" za kakšno zanimivo trgovino ter mogoče kot glas pri kateri od slovenskih sinhronizacij znanih filmov ali risank, kot je bila na primer Madagaskar. DJ LOVRO, Lovro M.

lovro