Prijava

IŠČETE VLOGE ZASE V OGLASIH, FILMIH, ODDAJAH? SE ŽELITE VIDETI NA TELEVIZIJI?

Prišli ste na pravi naslov. S tem, ko izpolnite prijavnico – ste že na pol poti do vaših ambicij!

Na podlagi 20 letnih izkušenj s castingom- smo za vas ustvarili platformo, ki vam omogoča, da sami (od doma) kreirate vašo kariero na področju filma, oglasov, nadaljevank, oddaj, modelinga... 365 dni na leto, 24/7

Pomagamo vam, da uresničite vaše želje. Veselimo se sodelovanja s profesionalnimi igralci, amaterskimi igralci, modeli, in začetniki na tem področju.

Z našim znanjem in 20 letnimi izkušnjami - vam omogočamo delo po sistemu "direktnega bookinga".

Direktni booking pomeni, da vam lahko omogočimo snemanja na podlagi profesionalno izdelanega profila in pogovora o vaših željah, talentu in časovni razpoložljivosti. Vse to vam uredimo- že pri prvem obisku pri nas.

Preskočite čakalne vrste na avdicijah in prihranite vaš čas. Sami izbirate kaj bo vaš naslednji podvig.

Ste pripravljeni ?

Izpolnite prijavnico in začnite vašo aktivno pot na tem področju.

Veselimo se, da vas bolje spoznamo, vam podamo informacije za čim boljšo pozicijo, uredimo profesionalne fotografije in video, ki vas predstavlja na vaši poti do vlog.

Zagotavljamo vam zasebnost in možnost uveljavitve na željenem področju.

Kako se imamo na snemanjih?

Fotografiranje za katalog oblačil Patricia se je fotografirala za katalog otroških oblačil v Bovcu in na Kaninu. Bila sem zelo navdušena nad prijaznim sprejemom, katerega otrok potrebuje predno spozna ljudi s katerimi bo sodeloval. Snemanje je trajalo dva dni, vendar je zelo hitro minilo, kajti ekipa z Urošem in Heleno je bila super. Patricia je spoznala Nejca, ki sta se takoj ujela in trema je popustila že v gondoli. Za njeno sprostitev je poskrbela tudi ekipa, ki jo je čakala na Kaninu. Skupaj sta preživela nepozabna dneva, kjer sta se zabavala in hkrati naredila veliko fotografij, ki jih bomo videli v katalogu. Za Patricio je bila to dobra izkušnja in komaj čaka še na kakšno priložnost in nadaljnje sodelovanje z avdicijo. Še enkrat hvala vsem iz avdicije in agenciji, ki jo je izbrala. mamica Darja in Patricia

patricia

Neja se je danes udeležila snemanja na POP TV, in moram vam povedati, da je bila zelo, zelo navdušena, in da ji ni bilo popolnoma nič žal, da je morala za en dan in eno noč zapustiti sošolke na taboru v Planici. To je bilo njeno prvo snemanje, sploh prvo delo pred kamerami, in že takoj se je pokazalo, da v tem izjemno uživa. Tudi celotna ekipa je bila odlična, vse je baje potekalo brez večjih problemov in težav. Upam, da ste tudi vi dobili podobne informacije in da se kaj kmalu spet slišimo. Hvala še enkrat za vse in lep pozdrav (tudi od Neje).

neja

avdicija.com lahko pomaga vsem, ki jih zanimajo snemanja in tekmovanja. najbolje pa se mi zdi to, da so na agenciji profesionalni in prijazni obenem.

neža